SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalyaspor ve 52 Orduspor FK Kupa Mücadelesine Hazır: Maç Detayları Belli Oldu

Futbol dünyasının gözleri, Türkiye Kupası heyecanı kapsamında Antalyaspor ile 52 Orduspor FK arasında gerçekleşecek mücadeleye çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 16:59
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenisehiryorem.com/
Antalyaspor ve 52 Orduspor FK Kupa Mücadelesine Hazır: Maç Detayları Belli Oldu

 Tek maç eleme usulüne göre oynanacak bu karşılaşma, 1 Kasım 2023 tarihinde CorendonAirlines Park Antalya Stadı'nı futbolseverlerin buluşma noktasına dönüştürecek. Saat 20:30'da başlayacak olan bu zorlu kapışma, A Spor kanalında canlı olarak futbol tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Maçın düdüğünü çalacak olan Abdullah Buğra Taşkıran, deneyimli bir hakem olarak tanınıyor ve bu önemli görev için tercih edildi. Hem Antalyaspor hem de 52 Orduspor FK için büyük önem taşıyan bu maç, takımların Türkiye Kupası'ndaki yollarını şekillendirecek kritik bir dönemeç olma özelliğini taşıyor.

1 Kasım'da oynanacak Türkiye Kupası maçları ise şu şekilde sıralanıyor:

- İstanbulspor -Kepezspor, saat 13:00

- Isparta 32 - Yeni Mersin İdmanyurdu, saat 14:00

- [Diğer maçların detaylı listesi...]

Ve günün en önemli maçı olarak gösterilen Antalyaspor - 52 Orduspor FK mücadelesi, saat 20:30'da futbolseverlerle buluşacak ve tüm heyecanı A Spor kanalında ekrana taşıyacak.

Türkiye Kupası'nın bu heyecanlı maçını kaçırmamak için futbolseverlerin şimdiden yerlerini alması bekleniyor. Antalyaspor ve 52 OrdusporFK'nın kıyasıya mücadelesine tanıklık etmek isteyen herkes, 1 Kasım akşamı A Spor'u sıkı sıkıya takip edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.