SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Kaymakamı Mustafa Güney'in 100. yıl mesajı

Yenişehir Kaymakamı Mustafa Güney, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” münasebetiyle mesaj yayımladı. Kaymakam Güney mesajında şunları kaydetti:

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 22:02
Kaynak: HANDAN EFE
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Kaymakamı Mustafa Güney'in 100. yıl mesajı

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde tarihte eşine az rastlanır bir destanla kazandığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyetimizin, 100. yılını kutlamanın sevinci ve gururunu yaşamaktayız.

Türk Milleti’nin birlik ve beraberlik içerisinde asırlar boyunca dünya tarihinde şanlı sayfalar açarak göstermiş olduğu büyük azim ve fedakârlık ile Cumhuriyetimizin temelleri atılmış; Kurtuluş Savaşı’nda ise hürriyet ve istikbali uğruna verdiği varoluş mücadelesi ile egemenliğin kayıtsız, şartsız millete ait olduğu ve Türk Milleti’nin ebediyen hür yaşayacağını işgalci devletlere bir kez daha kanıtlanmıştır. Cumhuriyet, yüce milletimizin sarsılmaz bir iradeyle elde ettiği zaferin ardından yükselen değer olarak bizleri kucaklamıştır. Millet olarak, bugün bunun haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bunun içindir ki; Cumhuriyetimizin ilanının yıldönümleri olan Cumhuriyet Bayramlarını her yıl tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutluyor ve bu kutsal mirası gelecek nesillere daha sağlam ve daha güvenilir bir şekilde ulaştırmaya olan inancımızdan asla taviz vermiyoruz.

100. yılında birlik ve beraberlik içerisinde kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti, bölgesindeki bütün mazlum milletler için umut ve örnek olmaya devam edecek ve ebediyen yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum."

HABER:HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.