SON DAKİKA
Hava Durumu

EFE GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKAN VEKİLİ

Yenişehirli genç siyasetçi Selçuk Efe, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Vekilliği görevine getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 15:09
Kaynak: MUSTAFA EFE
EFE GENÇLİK KOLLARI  GENEL BAŞKAN VEKİLİ

ERBAKAN’A TEŞEKKÜR

Partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın onayı, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner’in tensipleriyle bu görevi devraldığını belirten Efe, “Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Sayın Melih Güner’e teşekkür ederim” dedi.

ÜLKE SİYASETİNE KATKI

Daha önce YRP Genel Merkez Gençlik ve Spor Politikaları Kurulu Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Efe, “Partimizin hangi kademesinde olursa olsun görev almayı ve partimizin politikaları doğrultusunda siyaset yapmayı hedefliyorum. Yegane amacımız bu alanda katkı koyabilmek” diye konuştu.

“RABB’İMİN RIZASI İÇİN”

Efe sözlerini şöyle tamamladı: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimize, milletimize, tüm insanlığa hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaptıklarımızı şan, şöhret, ikbal için değil bir gün kendisine döneceğimiz âlemlerin Rabb’inin rızasını kazanmak için yapmaya devam edeceğiz.”

“EVLATLARIMLA

GURUR DUYUYORUM”

Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Kıymetli evladım Selçuk Efe'nin Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Vekili olarak görevlendirildiğini öğrendim. Hem büyük oğlum Mustafa Efe'yi hem de küçük oğlum Selçuk Efe'yi; vatana, millete, topluma faydalı evlatlar olarak yetiştirme imkânı nasip ettiği için Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun.”

Kaynak: MUSTAFA EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.