SON DAKİKA
Hava Durumu

Perry Pearson Kimdir?    

Perry Pearson, Britanya aristokrasisinin önemli isimlerinden biridir.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 21:07
Kaynak: KAAN KOÇAK
Perry Pearson Kimdir?    

1994 doğumlu olan Pearson, 2023 itibariyle 29 yaşındadır. Pearson, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı olarak bilinmektedir.

Soylu Bir Aile Geçmişi    

Perry Pearson, Pearson plc'nin kurucusu olan Samuel Pearson'ın soyundan gelir. Pearson plc, 19. yüzyılda Londra merkezli olarak kurulan, bir dönem dünyanın en büyük eğitim şirketi ve kitap yayıncısı olarak faaliyet gösteren bir şirketti.

Ebeveynleri    

Perry'nin babası Michael Pearson, 4. Viscount Cowdray olarak da tanınır. Annesi ise Marina Rose Cordle'dir. Michael Pearson, 1960'ların sonlarında film endüstrisinde yapımcı olarak çalışmış, 1995 yılında Cowdray Park malikânesini miras almıştır.

İş Hayatı    

LinkedIn profilinde yer alan bilgilere göre Perry Pearson, Weetman Developments adlı şirketin direktörlüğünü yapmaktadır. Bu şirket, merkezi konumlardaki mülklere alternatif sunan bir mülk yatırım şirketidir.

Özel Hayatı    

Perry Pearson, son zamanlarda Sophie Turner ile Paris'te öpüşürken görüntülenmesiyle aşk söylentilerine konu oldu. Daha önce Prenses Maria-Olympia ile bir ilişkisi olduğu ve 2020 yılında çıkmaya başladıkları biliniyor. Çift, Daily Mail'e göre 2023 Eylül ayında ayrıldı.

HABER:KAAN KOÇAK

Kaynak: KAAN KOÇAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.