SON DAKİKA
Hava Durumu

Büşra Pekin kimdir?

Çok Aşk filminin başrol oyuncusu Büşra Pekin, son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri. Peki, Büşra Pekin kimdir? Kariyeri ve dizi deneyimleri nelerdir? İşte bu yetenekli oyuncu hakkında merak edilen bilgiler...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 22:02
Kaynak: HANDAN EFE
https://www.yenisehiryorem.com/
Büşra Pekin kimdir?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde Suudi Arabistan'da doğmuş bir Türk asıllı oyuncudur. Annesi Ankaralı, babası ise Selanik göçmenidir. İzmir'de büyümüş ve eğitim hayatına burada başlamıştır. Lise eğitimine Yaşar Neng Koleji'nde başlayan Büşra Pekin, eğitimini ABD'nin Arkansas eyaletinde bulunan Lake Side High School'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde almıştır.

Kariyerine adım atan Büşra Pekin, ilk çıkışını "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla yapmıştır. Programdaki skeçlerdeki başarılı performansı sayesinde izleyicilerin dikkatini çekmiş ve sevilen bir isim haline gelmiştir.

Dizi oyunculuğuna başladığı yıllarda "En Son Babalar Duyar" (2002), "Sınıf" (2008), "Annem Uyurken" (2012) ve "Familya" (2016) gibi projelerde rol almıştır. Ayrıca sinema dünyasında da önemli işlere imza atmıştır. Sinema filmleri arasında "Hadi İnşallah" (2014), "Mucize" (2015), "Tatlım Tatlım" (2017), "Fırıncının Karısı" (2019) ve en son olarak "Çok Aşk" (2023) yer almaktadır.

Büşra Pekin, hem televizyon dizilerindeki başarısı hem de sinema filmlerindeki etkileyici performansıyla tanınmış ve saygı görmüş bir oyuncudur. Türk televizyon ve sinema sektöründe önemli bir yer edinmiştir ve kariyerine başarılı projeler eklemeye devam etmektedir.

HABER:HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.