SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatbikatta rahatsızlanıp şehit olan Astsubay Bahadır Canbulat'a veda!

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Denizkurdu Tatbikatı sırasında dalış eğitimi sırasında rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı sırada şehit olan 26 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 22:48
Kaynak: HAKAN YİĞİT
Tatbikatta rahatsızlanıp şehit olan Astsubay Bahadır Canbulat'a veda!

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın cenazesi, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı bir törenle toprağa verildi. Denizkurdu Tatbikatı'nda yaşanan bu acı olay, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milleti için büyük bir kayıp olarak hissediliyor.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, baba evinde helallik alındıktan sonra görev yaptığı Erdek'teki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na getirildi. Burada yapılan askeri törenin ardından cenaze, Piri Reis Camii'ne götürüldü.

Tören sırasında şehidin annesi Necla, babası Tamer ve kardeşi Enes Talha Canbulat taziyeleri kabul etti. Törene, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat için kılınan cenaze namazının ardından Erdek Şehitliği'nde toprağa verildi. Türk milleti, bu acı kaybın ardından şehit ailesine başsağlığı dilerken, şehit Astsubay Bahadır Canbulat'ı minnetle anmaya devam ediyor.

HABER: HAKAN YİĞİT

Kaynak: HAKAN YİĞİT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.