SON DAKİKA
Hava Durumu

Sigara Fiyatlarına 5 TL'lik Zam Geldi!

Türkiye'de sigara fiyatlarına yönelik yapılan son zamların ardından, Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya aracılığıyla "Sigara gruplarına 5 TL zam geldi." açıklamasıyla yeni zam haberi duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 16:52
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenisehiryorem.com/
Sigara Fiyatlarına 5 TL'lik Zam Geldi!

HABER / HANDAN EFE

Yeni sigara fiyatlarını merak edenler için 2 Kasım 2023 tarihindeki güncel zamlı sigara fiyatları listesi aşağıda bulunmaktadır.

Sigara fiyatlarına yönelik son dakika gelişmeleri oldukça dikkat çekti. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından sigara fiyatlarına yapılan zam hakkında yeni bir açıklama yaptı. Sigaraya 5 TL'lik zam geldiği açıklamasının ardından, "Sigaraya 5 TL zam mı geldi? 2 Kasım zamlı sigara fiyatları listesi ile en ucuz sigara fiyatı ne kadar oldu?" soruları gündeme geldi. İşte sigara fiyatlarındaki son durum...

Sigaraya Yeni Zam Yürürlüğe Girdi!

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sigara gruplarına 5 TL zam geldi." ifadesini kullandı. 5 TL'lik sigara zammı, 2 Kasım tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Bu son zam ile birlikte, birçok sigara markasının en düşük fiyatı 50 - 51 TL civarına yükselirken, en pahalı sigara fiyatı ise 55 TL ile 57 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Daha önce Ekim ayında da 5 TL zam yapılmıştı. Ekim ayının başında, neredeyse tüm sigara gruplarına 5 TL'lik bir zam yapılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.