SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti’de sular bir türlü durulmuyor!

İYİ Parti'de 4 İlçe Başkanı Görevden Alındı, Ankara'da Parti İçi Gelişmeler

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 22:29
Kaynak: HAKAN YİĞİT
İYİ Parti’de sular bir türlü durulmuyor!

İYİ Parti'de Ankara'da yaşanan parti içi gelişmeler sonucunda 4 ilçe başkanı görevden alındı. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını duyurdu.

Bu gelişmeler, Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın istifasının ardından yaşandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içi istifaların artmasının ardından bir açıklama yaparak, "Anlaşıldı ki bir el devreye girmiş durumda. İlçe başkanlarımız aranıyor, belediye meclis üyelerimiz aranıyor, il kurulu üyelerimiz aranıyor, gençlik kollarımız aranıyor, herkes aranıyor. 'Ayrılın' deniyor, niçin? GİK'in aldığı o kararın ortadan kaldırılması için. GİK'e kararı ben aldırtmadım, açık net arkadaşlarım kendileri aldılar kararları. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Şimdi buradan ilan ediyorum. Bu benim fikrim, benim talimatım. Tek başına giriyoruz, her yerde tek başına giriyoruz, Ankara'da da tek başına giriyoruz, İstanbul'da da tek başına giriyoruz. Her ilçede de tek başına giriyoruz." şeklinde konuşmuştu.

İYİ Parti'deki bu değişiklikler, parti içi dinamikler ve geleceğe yönelik stratejilerle ilgili önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. İlerleyen günlerde bu gelişmelere ilişkin daha fazla ayrıntı ve açıklama beklenmektedir.

HABER:HAKAN YİĞİT

Kaynak: HAKAN YİĞİT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.