SON DAKİKA
Hava Durumu

Dr. Ender Saraç'tan AVM'deki Tartışma Görüntülerine İlişkin Açıklama

Ünlü diyetisyenin avukatından açıklama gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 23:08
Kaynak: KAAN KOÇAK
Dr. Ender Saraç'tan AVM'deki Tartışma Görüntülerine İlişkin Açıklama

Olayın Gelişimi ve Tartışmanın Sebebi

Ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç'ın, oğlunu istismar ettiği iddiasıyla sosyal medyada gündeme gelen görüntüler üzerine açıklama yaptı. "Muhammed Yakut" isimli bir kullanıcı, Saraç'ın oğluna istismar iddialarını içeren görüntüler ve okula yazılan bir tutanak paylaştı.

Saraç'ın Avukatından Açıklama

Saraç'ın avukatı, bu iddiaların bir iftira olduğunu ve müvekkilin derin üzüntüsünü dile getirdi. Açıklamada, müvekkilin eşi Benan Saraç ile yaşadığı evlilik sürecinin uzun süredir sürdürülemez olduğu ve tarafların 3 yıldan fazla süredir ayrı yaşadığı belirtildi. Açıklamada, boşanma sürecinde yaşanan çirkin plan ve sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonuna dikkat çekildi.

Boşanma Davası ve İftira İddiaları

Boşanma davası sürecinde, Dr. Saraç'a yönelik çeşitli montaj video kayıtlarıyla tehdit edildiği ifade edildi. Açıklamada, Benan Saraç'ın koruma tedbir kararı sebebiyle konuşamadığı ve çocuğunu bu duruma kurban etmekten çekinmediği iddia edildi. Ayrıca, Benan Saraç'ın boşanma davasından sonra yargıya başvurmak yerine çocuğunu baskı altına alarak ifade vermeye zorladığı öne sürüldü.

Saraç'ın Eski Eşi Benan Saraç İle İlgili İddialar

Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği ve iki çocuğunun annesi Benan Saraç tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek, 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Benan Saraç ise psikolojik şiddete uğradığını ifade etmişti.

HABER:KAAN KOÇAK

Kaynak: KAAN KOÇAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.