SON DAKİKA
Hava Durumu

Genç Teknoloji Destek Programı başvuruları başladı!

Türkiye'de Öğrencilere Teknolojik Destek, Genç Teknoloji Destek Programı Başvuruları Açıldı!

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 22:40
Kaynak: HANDAN EFE
https://www.yenisehiryorem.com/
Genç Teknoloji Destek Programı başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın duyurusuna göre, Türkiye'deki yükseköğretim öğrencilerine yönelik "Genç Teknoloji Destek" programının başvuruları başladı. Bu program, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Resmi Gazete'deyayımlanarak yürürlüğe giren bir inisiyatiftir. Program kapsamında, öğrencilere tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internet desteği sunulacak.

Bakan Bak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı'nın öğrencilere teknolojik destek sağlanacağı müjdesini verdiğini ve başvuruların heyecanla başladığını belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada ise, programın detaylarının Resmi Gazete'deyayımlandığı ve yükseköğretim öğrencilerinin bu destekten yararlanabileceği ifade edildi.

Teknolojik cihaz ve internet desteği almak isteyen öğrenciler, "www.gsbbiz.gsb.gov.tr" web sitesi üzerinden veya cep telefonlarına indirecekleri "GSBBiz" uygulaması üzerinden başvuru yapabilecek. Program, öğrencilerin eğitimde teknolojik imkanlara erişimini artırmayı ve eğitimde fırsat eşitliğini desteklemeyi amaçlıyor.

HABER:HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.