Hadi Yenişehir, hep birlikte fidan dikmeye!

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde 100'üncü yıl anısına dikilecek milyonlarca fidan, cumhuriyetimize nefes olacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 19:25
https://www.yenisehiryorem.com/

Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes

100. Yıl Cumhuriyet Ormanları kuruluyor. Ülke genelinde 2023 farklı yere milyonlarca fidan dikilecek. Yenişehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yenişehir'in Hayriye ve Toprakocak köylerinde fidan dikimi yapılacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. yılında, 11 Kasım'da Millî Ağaçlandırma Günü’nde Yeşil Vatan’ımızda cumhuriyete nefes oluyoruz" denildi.

2 Köyde Fidan Dikilecek

100. Yıl Cumhuriyet Ormanları kuruluyor. Ülke genelinde 2023 farklı yere milyonlarca fidan dikilecek. Yenişehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yenişehir'in Hayriye ve Toprakocak köylerinde fidan dikimi yapılacağı belirtildi.

11 Kasım Ağaçlandırma Günü

Yapılan açıklamada, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 11 Kasım'da Millî Ağaçlandırma Günü’nde Yeşil Vatan’ımızda cumhuriyete nefes oluyoruz. Haydi Yenişehir, Hayriye ve Toprakocak mahallelerimizde 7'den 70'e hep birlikte fidan dikmeye" denildi.

"Cennet Ormanlar Yeşerecek"

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Ormanlarımız ve yanıp giden tüm canlarımız için içimiz yandı. Bize düşen görev yeniden yeşil bir gelecek inşa etmek. Bu cennet ormanları birlik olarak tekrar yeşerteceğiz. Sevgi, şefkat ve emekle ektiğimiz her bir tohum, yetiştirdiğimiz her bir fidan 'Yeşil Vatan' için umut oluyor."

HABER:HANDAN EFE