Ne gemiler yaktım dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Hikaye ve senaryo ise Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınmış.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 23:21
https://www.yenisehiryorem.com/

Oyuncu Kadrosu

"Ne Gemiler Yaktım" dizisi, izleyiciyle buluşmaya başladı. Dizinin başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi yetenekli isimler yer alıyor. Ayrıca, Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur ve Süreyya Kilimci gibi oyuncularla birlikte, usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat da kadroda bulunuyor.

Dizinin Konusu

Dizinin hikayesi, Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) hayatlarına odaklanıyor. Bu iki kadın, annelik dışında hiçbir ortak noktaları olmamasına rağmen, yollarının kesişmesiyle birbirlerinden destek alarak hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Fidan'ın karanlık geçmişi olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ve bu karanlık işleri açığa çıkarmaya çalışan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil), Yasemin ve Fidan'ın hayatlarında önemli bir dönüm noktası oluşturuyor.

Yönetmen ve Senaryo

Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Hikaye ve senaryo ise Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınmış.

HABER:HANDAN EFE