Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı!

Sevgilisi kendinden 40 yaş küçüktü! Mehmet Ali Erbil 40 Yaş Küçük Sezgilisinden Ayrıldı!

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 17:42
https://www.yenisehiryorem.com/

Uzun yıllardan bu yana Mehmet Ali Erbil aşk hayatıyla magazin dünyasının dikkatini çekiyor. Ünlü isim gene bir aşk konusuyla alakalı olarak gündeme geldi. Uzun zamandan bu yana kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisiyle alakalı paylaşımlar yapılıyordu. Magazin dünyası bugün ünlü çiftin ayrıldığını öğrenince şok oldu.

Gülseren Ceylan ile Mehmet Ali Erbil arasında büyük bir aşk olduğu yakın zaman içerisinde çiftin evleneceği bilgisi magazin dünyasında bulunuyordu. Bir anda ayrılık haberlerinin gelmesi herkesi şaşırttı.

Ev İstedi Mehmet Ali Erbil Ayrıldı

Bilindiği üzere yakın zaman içerisinde Gülseren Ceylan ile Erbil Amerika da evleneceklerdi. Fakat sürekli olarak Ceylan Erbil’den yüksek miktarlara tekabül eden isteklerde bulunduğu kamuoyunda dillendiriliyordu. Bir şekilde istekleri karşılayan Erbil’in artık canına tak etti. Son isteğiyle birlikte ilişkiyi bitirme kararı aldı.

Bilindiği üzere bundan önceki zamanlarda sürekli olarak Erbil’in pahalı hediyeleri kamuoyunda haber konusu oluyordu. Gülseren Ceylan son olarak ev istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Bu isteğini yapamayacağını belirten Erbil ayrılık kararı aldı. Ayrılık magazin dünyasına bir anda bomba gibi düştü.

Kaynak: Sabah