İsrail Desteğini Beğenmişti: Burcu Esmersoy'dan Gelen Açıklama

Konuyla ilgili bir açıklama yaparak tepkilere cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 13:01
https://www.yenisehiryorem.com/

HABER / KAAN KOÇAK

Ünlü ismin açıklaması şöyle: "Son günlerde Gazze'deki El Ehli Hastanesi'nde meydana gelen trajik olaylar, 500'e yakın sivilin kaybı ve yüzlercesinin yaralanması gibi dehşet verici saldırılar dahil olmak üzere yaşanan bu büyük trajediye, suçsuz masum insanlara yönelik büyük zulme ve korkunç kıyıma karşı her gün elimden geldiğince tepkimi gösteriyorum. Günlerdir, tıpkı diğer tüm iyi niyetli insanlar gibi benim de içim paramparça. Ancak bu sabah hakaretlerle karşılaşarak uzun bir süre buna neyin sebep olduğunu anlayamadım.

"İsrail ile Aynı Çizgide Değilim"

Bu konuyu net bir şekilde ifade etmek isterim ki (dünya barışının sağlanmasını dilerim), Gazze'deki olaylar hakkında İsrail ile aynı görüşte değilim. Bunu düşünmek bile beni kendi değerlerimden uzaklaştırır. Bu, kimin daha duyarlı olduğu konusunda bir yarış değil, bir trajedi. Masum insanlar hayatını kaybederken bu konu hakkında başka bir açı

Ünlülerden savaş açıklaması

Esmersoy açıklaması

klama yapmanın bile utanç verici olduğunu düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarımı kullanıyorum ve ofiste çalıştığım arkadaşlarımın da erişimi olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu tür bir hatayı kimin yaptığını bulmaya çalışıyorum, ancak öncelikle bu durum hakkında size açıklama yapmak istedim.