PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI! BU TARİHİ SAKIN KAÇIRMAYIN!

KPSS'li ve KPSS'siz personel alım koşulları ve bilgilendirme 10-31 Ekim!

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 18:40
https://www.yenisehiryorem.com/

İşte Kamu Sektörü İşe Alım İlanı ve Kadroları

Ekim ayında çeşitli bakanlıklar, belediyeler, üniversiteler ve devlet kurumları kamu alımları yapıyor. Bu kapsamda çeşitli pozisyonlara personel alımı gerçekleştiriliyor. Örneğin Diyanet İşleri Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve büyükşehir belediyeleri gibi kurumlar toplam 7 bin 120 kişilik memur alımı yapıyor. Bu personel alımlarının amacı ülkemizin işgücünün güçlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin etkinliğinin sağlanmasıdır.

Devlet kurumları çeşitli görevleri yerine getirecek nitelikli çalışanlar arıyor. İşte başvuru listesi ve bildirim detayları…

Ülke genelinde bakanlıklar, belediyeler, üniversiteler ve diğer kurumlar düzenli olarak iş ilanları yayınlamaktadır. Eylül ayının sonunda istihdam destek kurumları Ekim ayında çeşitli pozisyonlar için personel alımına başlayacaklarını duyurdu. Mezunlar KPSS şartı olup olmadığına bakılmaksızın çeşitli pozisyonlara başvurabilmektedir. Polis, Bilgi İşlem ve Denetleme Operatörü, Güvenlik Görevlisi, Sekreter, İtfaiyeci, Araştırma ve Geliştirme Personeli, Mühendis, Daimi Memur, Teknisyen, Koleksiyoncu, Mimar, Denetçi, Bilim Adamı, Bilgi İşlem Personeli, Hemşire, Biyolog, İcra Direktörü ve Yardımcısı, Aşçılar ve servis elemanı, bulaşıkçı, hizmetçi, sağlık teknisyeni, diğer sağlık çalışanları, uzman, temizlikçi vb. pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır.

Ne Zaman ve Nasıl Başvuru Yapılacak?

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı ancak kurumların belirleyeceği şekilde gerçekleştirilir. Başvurular kurumlara şahsen, e-posta yoluyla ve internet üzerinden yapılabilecek. Adayların başvurularını son başvuru süresi sonuna kadar yapmaları gerekmektedir.

HABER:ERTAN ADANA