Türkiye – Letonya karşılaşması ne zaman yapılacak?

EURO 2024 ( UEFA Avrupa Şampiyonası) elemeleri D gurubu yedinci maçında kendi sahasında Letonya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, maç için hazırlıklarına bütün hızıyla devam ediyor. Futbol seveler ise bu karşılaşmanın tarihini merak içinde bekliyorlar. İşte haberin ayrıntıları...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2023 17:55

A Milli Futbol Takımımız ilk olarak deplasmanda Hırvatistan ile sonrada Konya’da Letonya ile mücadele edecek. Maçın ne zaman yapılacağı herkes tarafından merakla beklenirken, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda 15 Ekim Pazar günü mücadele edeceği açıklandı. Karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 21:45’te başlayacak.

A Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu

Aday kadrosunda şu isimler bulunuyor;

Kaleciler;

Doğan Alemdar (Troyes)Altay Bayındır (Manchester United)Uğurcan Çakır (Trabzonspor)Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor)

Defans;

Rıdvan Yılmaz (Rangers)Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe)Cenk Özkacar (Valencia)Merih Demiral (Al-Ahli)Zeki Çelik (Roma)Samet Akaydın (Fenerbahçe)Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray)Rayyan Baniya (Trabzonspor)Kaan Ayhan (Galatasaray)Eren Elmalı (Trabzonspor)

Orta saha;

Salih Özcan (Borussia Dortmund)Berkan Kutlu (Genoa)Hakan Çalhanoğlu (Inter)Orkun Kökçü (Benfica)Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor)İsmail Yüksek (Fenerbahçe)

Forvet;

Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor)Barış Alper Yılmaz (Galatasaray)Cenk Tosun (Beşiktaş)Kenan Yıldız (Juventus)Yunus Akgün (Leicester City)İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)Bertuğ Yıldırım (Rennais)

HABER:KAAN KOÇAK