TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den İstifa İddialarına Yanıt

Son dakika haberlerine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevinden alındığı yönünde çıkan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2023 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2023 22:51

  TFF Başkanı Görevdeki Duruşunu Vurguladı

Son dakika haberlerine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevinden alındığı yönünde çıkan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Bu iddiaları yalanlayarak, görevinin başında olduğunu vurguladı.

     Büyükekşi'nin Açıklamaları ve Görevdeki Pozisyonu

-   Görevden Alma İddiaları  : Büyükekşi, TFF'nin seçimle gelinip seçimle gidilen özerk bir kurum olduğunu belirtti ve "Görevden alma-verme gibi bir olay yok" dedi.

-   Görevinin Başında Olduğunu Vurgulaması  : "Görevimin başındayım" diyerek, istifa ettiği yönündeki iddiaları yalanladı ve insanların bu tarz iddiaları niçin gündeme getirdiklerine anlam veremediğini ifade etti.

     Gazeteci Hakan Gündoğar'ın Paylaşımları

-   Gündoğar'ın İlk Paylaşımı  : Gazeteci Hakan Gündoğar, sosyal medya hesabından Mehmet Büyükekşi'nin görevinden ayrıldığını iddia etmişti.

-   Gündoğar'ın "Gitti-Gidiyor" Açıklaması  : Gündoğar'ın "TFF Başkanı gitti-gidiyor" ifadeleri ve "Daha iyi pazar olamaz" yorumu, spekülasyonlara yol açtı.

-   Gündoğar'ın Son Paylaşımı  : Büyükekşi'nin açıklamalarından sonra Gündoğar, "Bekleyin ve görün" diyerek durumu daha da belirsizleştirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları, görevinden ayrılma iddialarını net bir şekilde yalanlarken, bu konudaki spekülasyonlar devam ediyor. Türk futbol camiası, bu iddialar ve gelişmeler üzerine dikkatle odaklanmış durumda.

HABER:HAKAN YİĞİT