Samsunspor, Nefes Kesen Maçta Hatayspor'u 90+9'da Devirdi: Sezondaki İlk Zafer

Samsun, 05 Kasım 2023 - Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Samsunspor ile Hatayspor arasındaki mücadelenin son dakikalarında yaşanan dramatik anlar, futbolseverlere unutulmaz bir karşılaşma izletti. S

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 14:23
https://www.yenisehiryorem.com/

HABER / KAAN KOÇAK

Samsunspor, sahasında ağırladığı rakibi Hatayspor'u 90+9. dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etti ve bu sezonki ilk galibiyetine imza attı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve heyecan dolu anlara sahne olan karşılaşmada, Samsunsporlu taraftarlar son saniyeye kadar takımlarını destekledi. Karşılaşmanın ilk yarısını Hatayspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile kapandı. Ancak ikinci yarıda Samsunspor, sergilediği etkili oyunla beraberliği yakalamayı başardı.

Maçın önemli anlarından biri 17. dakikada Drongelen'in asisti sonrasında Holse'nin şutuyla geldi, fakat bu atak sonuçsuz kaldı. 36. dakikada Hatayspor, Rivas Vindel'in pasında Lamkel Ze ile öne geçerken, Samsunspor'un beraberlik golü 75. dakikada Laura'nın yerde kaldığı pozisyonda kazanılan penaltıyla Ercan Kara'nın ayağından geldi.

Maçın normal süresi bitimine yakın, Hatayspor yine Lamkel Ze ile bir gol fırsatını direkten dönen top ile kaçırırken, tüm gözler uzatma dakikalarına çevrildi. Dramatik anlar yaşayan maçta, 90+9. dakikada Samsunspor'un zafer golü Fofana'nın pası sonrası Schindler'in sert şutu ile geldi ve takımına 3 puanı getiren gol oldu.

Samsunspor bu galibiyetle puan tablosunda kendine moral bulurken, Hatayspor ise son dakikalarda yıkılan umutlarla sahadan ayrıldı. Her iki takım için de mücadele dolu bir 90 dakika oldu ve bu maç, Süper Lig'in unutulmaz anları arasına adını yazdırdı.