Flaş yorum! ‘ İsmail Kartal’ın tercihi herkesi şaşırttı ‘

Süper Lig’in 11. Hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor’un galibiyetiyle maç 3-2 skorla bitti.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 14:24
https://www.yenisehiryorem.com/

HABER / KAAN KOÇAK

Rakibin 19 maçlık galibiyet serisini bozdu. Trabzonspor, Fenerbahçe’yi deplasmanda 26 sene sonra ilk defa yendi. Maçı Uğur Meleke, Güntekin Onay ve Fırat Aydınus köşe yazarları maçı değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında nefes kesen karşılaşmalarda  Fenerbahçe ile Trabzonspor sahada kozlarını paylaştılar.

Kadıköy’de oynanan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada tam 5 gol atıldı ve 3-2 skorla sonuçla galip ayrılan taraf Trabzonspor oldu.

Trabzonspor tarafından galibiyet gollerini 10. dakikada Onuachu, 46. dakikada Berat Özdemir ve 47. dakikada Pepe atarken, karşı taraf olan Fenerbahçe’nin gollerini ise 62. ve 90. dakikalarda penaltıdan Tadic tarafından geldi.

İsmail Kartal’in tercihi herkesi şaşırttı

 Süper Lig Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşmasında Fenerbahçe tarafında 10 kişi kaldıktan sonra daha cesur şekilde oynamaları gerekiyordu. 1 kişi ile eksik oynaması rakibi karşısında baskı görmeleri dün yaşanan tek olumsuz tarafları olarak söylenebilir. Bu sezonun yıldızı İsmail Kartal’ın Samet’i maçtan çıkartıp yerine Crespo’yu oyuna aldığı o an şaşırtıcı bir tercih oldu. Neden ki çünkü İsmail Kartal, adaşı İsmail Yüksek’i stopere çekti fakat İsmail’in  sarı kartı bulunuyordu. Zaten o dakikaya kadar hep riskli hamlelerde bulunan İsmail Yüksek ikinci kez aldığı sarı kartla oyundan atıldı.