Chelsea ve Arsenal Arasında Heyecan Dolu Beraberlik!

İngiltere Premier Lig'in son maçında Chelsea ile Arsenal arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı ve sonuç 2-2 berabere olarak kayıtlara geçti. Chelsea, ilk yarıda öne geçti, ancak ikinci yarıda Arsenal'in ataklarına direnemedi. Bu sonuç ile Arsenal 21 puanı yakalarken, Chelsea ise 12 puanda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 14:28
https://www.yenisehiryorem.com/

HABER / KAAN KOÇAK

Maçın ilk yarısında Chelsea, 15. dakikada Cole Palmer'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 48. dakikada Mykhailo Mudryk'in golüyle Chelsea skoru 2-0 yaptı. Ancak Arsenal, Declan Rice'ın 77. dakikadaki golüyle farkı azalttı ve 84. dakikada Leandro Trossard'ın attığı golle maça denge getirdi. Karşılaşma 2-2 beraberlik ile sona erdi.

Güncel Puan Durumu ve Sonraki Maçlar

Bu iki takım arasındaki son karşılaşma, Arsenal'in Chelsea'yi Mayıs ayında 3-1 mağlup ettiği maça kadar uzanıyordu. Bugünkü maçın oyuncu kadrosu ise şu şekildeydi:

Chelsea (4-3-3): Sanchez; Cucurella, Silva, Colwill, Gusto; Fernandez, Gallagher, Caicedo; Sterling, Mudryk, Palmer

Arsenal (4-3-3): Raya; Saliba, Beyaz, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, İsa, Martinelli.

Güncel puan durumuna değinecek olursak, şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, bugünkü beraberlikle 21 puana ulaşırken, Chelsea ise 12 puana yükseldi. Bu mücadele Premier Lig'in heyecanını artırmaya devam ediyor. İki takımın oynayacağı sonraki maçlarda ise gelecek hafta Chelsea, Brentford'u kendi evinde konuk edecek. Arsenal ise sahasında Sheffield United'ı ağırlayacak.