Altunsoy, yatırımları inceledi

Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Bursa'da tamamlanan ve yapımı devam eden vizyon tesis yatırımlarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenisehiryorem.com/

 Spor Genel Müdür  Yardımcısı Ömer Altunsoy, Bursa'da hizmete giren ve yapımı tüm hızıyla süren vizyon tesisleri inceledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Daire Başkanı Selçuk Çebi, Sağlık İşleri Daire Başkanı Op. Dr. Adnan Hasanoğlu, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bedrettin Akova, Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü Tuncer Topsaç, Bursa TOHM Koordinatörü Serkan İnam ve Sortif Eğitim Uzmanı Osman Ercan'ın eşlik ettiği  Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy, incelemelere Türkiye’deki 20 Olimpik Merkezden biri olan ve Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde sistemli, planlı ve bilimsel çalışmaların sürdürüldüğü Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi ile başladı.

 

Bursa Olimpik Hazırlık Merkezine ev sahipliği yapan 200 yatak kapasiteli Türkiye'nin en modern Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezini gezen Altunsoy, İl Müdürü Şahin'den Olimpik Hazırlık Merkezi'nin çalışmaları ve tesis hakkında bilgi aldı. Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunu da gezen Altunsoy, Bursa'nın vizyon projelerinden biri olup Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Osmangazi Belediyesi işbirliği ile 18 Milyon Türk Lirası yatırımla tamamlanacak olan Osmangazi Atletizm Salonunda da tüm hızıyla süren çalışmaları inceledi.  

Genel müdür yardımcısı Altunsoy ayrıca hizmete girdiğinde Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden biri olacak Yıldırım Gençlik ve Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Yine tamamlandığında Bursa'yı kış sporları merkezlerinden biri haline getirecek olan Kestel'deki Buz Pateni- Hokeyi Salonunda tamamlanmak üzere olan çalışmaları da Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz ile birlikte yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy ve beraberindekiler, Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu eşliğinde Bursa'nın ilk Spor  Fabrikası olan Gürsu Spor Fabrikasını gezerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.