Bursa’da işkence skandalı!

‘Sevgilime yazdın’ iddiasıyla dövüp işkence ettiler bir de videoya çektiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 21:18
https://www.yenisehiryorem.com/

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen dehşet verici bir olay, sosyal medya kullanıcılarını ve kamuoyunu alarma geçirdi. İddiaya göre, ‘Sevgilime yazdın’ suçlamasıyla bir genç, metruk bir binada iki kişi tarafından acımasızca darp edildi.

Emek Mahallesi'nde bulunan ve terk edilmiş haldeki bir binada yaşanan vahşi saldırı, darp edilen gencin feryatlarına rağmen durmadı. Yüzüne vurulmamasını yalvararak isteyen mağdur gence yapılanlar, saldırganlar tarafından adeta bir ‘gösteri’ gibi cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Daha sonra, bu rahatsız edici görüntüler, saldırganlar tarafından sosyal medya platformlarında yayınlandı. Olayın hızla yayılması ve büyük tepki toplaması üzerine Bursa polisi, görüntüleri incelemeye alarak hemen soruşturma başlattı.

Polis ekipleri, şiddet içerikli görüntülerde yer alan saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için geniş çaplı bir araştırma yürütüyor. Sosyal medya platformları üzerinden yayılan ve bir gencin maruz kaldığı bu kabul edilemez şiddetin kaynağı olan kişilerin bir an önce adalete teslim edilmesi hedefleniyor.

Kamuoyu, gelişmeleri yakından takip ederken, yetkililer bu tür suçlara karşı kesin ve hızlı hareket etme konusunda kararlı olduklarını vurguluyorlar.

HABER:ERTAN ADANA