SON DAKİKA
Hava Durumu

TOFAŞ BCL'de UCAM Murcia deplasmanında

TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta mücadelesinde İspanyol temsilcisi UCAM Murcia'ya konuk olacak. 14 Kasım Salı günü Palacio de los Deportes'de oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 22.30'da başlayacak ve Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 14:22
Kaynak: İHA
TOFAŞ BCL'de UCAM Murcia deplasmanında

FIBA Basketball Champions League (BCL) H Grubu'nda TOFAŞ, 3. hafta karşılaşmasında deplasmanda İspanyol temsilcisi UCAM Murcia ile karşı karşıya geliyor. H Grubu'nda açılışı Bosna Hersek deplasmanında Igokea m:tel galibiyetiyle yapan, ikinci haftada sahasında Bertram Yachts Derthona'ya mağlup olan Bursa ekibi, İspanya deplasmanında galibiyet hedeflerken Mavi Yeşillilerde bu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. H Grubu'nda deplasmanda aldığı Derthona mağlubiyetiyle başlayan UCAM Murcia ise ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Igokea m:tel'i 72-47 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı.

UCAM Murcia - TOFAŞ arasındaki BCL H Grubu 3. hafta mücadelesi 14 Kasım Salı günü Türkiye saatiyle 22.30'da başlayacak. Palacio de los Deportes'de maç Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Portekiz'den Paulo Marques, Romanya'dan Marius Ciulin, Litvanya'dan Gintaras Maciulis hakem üçlüsü yönetecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde sıradaki maçını 29 Kasım'da deplasmanda Bertram Yachts Derthona ile yapacak. Mavi Yeşilliler, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise 18 Kasım Cumartesi günü saat 15.30'da evinde Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.