SON DAKİKA
Hava Durumu

Çaykur Rizespor, Hatayspor'u evinde 2-0 yendi!

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Çaykur Rizespor 7’de 7 yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 09:46
Kaynak: MUSTAFA EFE
Çaykur Rizespor, Hatayspor'u evinde 2-0 yendi!

   Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında kendi sahasında Atakaş Hatayspor ile karşıkarşıya geldi ve maçı 2-0 kazandı. Maçta Rizespor adına ilk gol 19. dakikada Varesanovic tarafından atıldı. Sağ kanattan gelen ortada Varesanovic, penaltı noktası üzerinde topu kontrol edip sağ ayağı ile dönerek şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. İkinci gol ise 82. dakikada Olawoyin'den geldi. Hojer'insoldan ceza sahasına yerden yaptığı pası iyi değerlendiren Olawoyin, sağ ayağı ile tek dokunuşla topu ağlara göndererek takımının 2-0'lık üstünlüğünü sağladı.

Rizespor'un bu galibiyetle puanını 29'a yükselterek 5. sıraya yerleştiği, Hatayspor'un ise 19 puanla 14. sırada kaldığı belirtiliyor. Maçta Rizespor'un atakları ve savunma anlarında etkili oyunu dikkat çekti. Her iki takımın da gelecek hafta önemli karşılaşmaları olacak; Rizespor Beşiktaş'ı ağırlayacakken, Hatayspor Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Bu maç, Rizespor'un ligdeki istikrarını sürdürdüğü ve özellikle ev sahibi olarak gösterdiği güçlü performansın altını çiziyor. Özellikle Gaich'in iptal edilen golü ve diğer tehlikeli ataklar, maçın heyecanını artıran anlardan bazılarıydı.

HABER:MUSTAFA EFE

Kaynak: MUSTAFA EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.